yunan mutfagı

Başlatan sacrife, Ağu 02, 2007, 12:24 ÖS

« önceki - sonraki »

sacrife

atina salatası


Malzemeler:

80 gr domates, 50 gr taze fasulye, 80 gr patates, 50 gr zeytin yağı, 5 gr sirke, 10 gr zeytin, karabiber, maydanoz veya dereotu, tuz

Hazırlanışı:

Domatesleri ikiye ayırıp çekirdeklerini çıkarın ve küp küp kesin. Taze fasulyeyi doğrayın. Tuzlu suda haşlayın. Patatsei ufak ufak doğrayın ve haşlayın. Domates ve fasulyeyi ayrı ayrı zeytin yağı, sirke, tuz, biber ile karıştırın. Salata tabağına haşlanmış patates, üzerine doğranmış maydanoz yerleştirin. Etrafına domateslerle fasulyeleri ekleyin. onların üzerine de doğranmış tereyağını serpin. Bütün salatayı çekirdeği çıkarılmış zeytinlerle süsleyin.


sacrife


sacrife

yunanlıyız ya biliyorum yunan yemeklerini sen gel bursaya sanada yaparım ben metinim

« ąŋîZєø »

yaw ayıp oluyo yanii biz burda neciyiz :) bak benide acıktırdınız artık benide dusunursunuz demi :)

sacrife

kusura bakmayın unuttum sizi bian.dalgınlıgıma geldi :)  gelin hepiniz güzel güzel yemekler yapayım size 

sacrife