0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nasıl biryer devreclik varmı
ya orda bi donem sinan binbaşı vardı soy adı neydı ya ( ozge dıye kucuk bı kızı vardı onun donemınde asker olan varmıydı acaba?
Bende Dev. Köp. Çvş. olarak geliyorum oraya nasıl olacak acaba biraz tüyo verseniz. Genelde dağıtımlar nerelere yapılıyor ( sınıra gidersin deniliyor ama )
bende 1 hafta sonra acemi birliğim orda köpek bakım eri olarak Güzel yer diyorlar ama bakalım
YA ARKADAŞLAR BU BİRLİĞE NASIL GİDİLİR? BİRİ YOL TARİF ETSİN, BEN DİREK GEMLİĞE GELİCEM, ACABA DİREK OTOGARDA MI İNSEM YOKSA BURSAYA DOĞRU DEVAM MI ETSEM DAHA MI İYİ OLUR? CVPLARSAN IZ SEVİNİRİM
Alıntı yapılan: answer49 - 22 Şubat 2010, 15:18:43YA ARKADAŞLAR BU BİRLİĞE NASIL GİDİLİR? BİRİ YOL TARİF ETSİN, BEN DİREK GEMLİĞE GELİCEM, ACABA DİREK OTOGARDA MI İNSEM YOKSA BURSAYA DOĞRU DEVAM MI ETSEM DAHA MI İYİ OLUR? CVPLARSAN IZ SEVİNİRİM direk gemlike gel bursada inmem direk gemlike biletini al sonra gemlik otobüs duragından araba kalkıyo oradan biner gidersin yada bir kaç asker veya inzibatla r götürür şehir merkezind en sakın bursada inme gemlikte in ugraşırsın bursada inersen
Alıntı yapılan: uguryuca - 22 Şubat 2010, 16:45:04Alıntı yapılan: answer49 - 22 Şubat 2010, 15:18:43YA ARKADAŞLAR BU BİRLİĞE NASIL GİDİLİR? BİRİ YOL TARİF ETSİN, BEN DİREK GEMLİĞE GELİCEM, ACABA DİREK OTOGARDA MI İNSEM YOKSA BURSAYA DOĞRU DEVAM MI ETSEM DAHA MI İYİ OLUR? CVPLARSAN IZ SEVİNİRİM direk gemlike gel bursada inmem direk gemlike biletini al sonra gemlik otobüs duragından araba kalkıyo oradan biner gidersin yada bir kaç asker veya inzibatla r götürür şehir merkezind en sakın bursada inme gemlikte in ugraşırsın bursada inersen çok teşekkürler cvp için...
S.a. paşalar Bende 90/2 Gidiyorum Bursa Gemliğe ! hafta sonra teslim olcam çok met ediyorlar Hatta Türkiyenin en rahat yeri diyorlar Dogrumudu r ?
s.a arkadaşlar bende 90/3 bursa gemlik askeri vet okuluna gidiorum 15.09.201 0 tarıhınde teslım olcam dev.köp.çvş(DEK) yazıodek ne oluo onu anlayamadım bi bilen warsa yardım cı olabilirm i acaba... şimdiden teşekkürler ...
Uğur Yuca şunu beğeniyor: