Gönderen Konu: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken  (Okunma sayısı 2625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uğur YUCA

  • FotokoliK
  • Gemlik Forum Hayranı
  • ***********
  • İleti: 5.923
  • ÜYENİN İTİBARI 556
  • Cinsiyet: Bay
  • Yaşıyorsan Gelecege bak
    • uguryuca
et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
« : 27 Nisan 2009, 08:30:22 »
eti kızarmadan,ızgara yapmadan,pişirmeden önce bir tane kuru soganı rendeleyi n ve etle karıştırın sonra ne isterseni z yapın lokum gibi et olacaktır afiyet olsun kurban bayramında denemenızi tavsiye ederim etler sert oldugunda yemek istemedig inizden eminim ;)

Çevrimdışı Çakır

  • Hayalperest
  • Co-Admin
  • GemlikForum Daimi Üye
  • *
  • İleti: 2.415
  • ÜYENİN İTİBARI 213
  • Cinsiyet: Bayan
et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2009, 08:34:16 »
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

Çevrimdışı Uğur YUCA

  • FotokoliK
  • Gemlik Forum Hayranı
  • ***********
  • İleti: 5.923
  • ÜYENİN İTİBARI 556
  • Cinsiyet: Bay
  • Yaşıyorsan Gelecege bak
    • uguryuca
et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2009, 08:36:10 »
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)

Çevrimdışı Çakır

  • Hayalperest
  • Co-Admin
  • GemlikForum Daimi Üye
  • *
  • İleti: 2.415
  • ÜYENİN İTİBARI 213
  • Cinsiyet: Bayan
et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2009, 08:37:10 »
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

Çevrimdışı Uğur YUCA

  • FotokoliK
  • Gemlik Forum Hayranı
  • ***********
  • İleti: 5.923
  • ÜYENİN İTİBARI 556
  • Cinsiyet: Bay
  • Yaşıyorsan Gelecege bak
    • uguryuca
et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2009, 08:40:08 »
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:

genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D

Çevrimdışı Çakır

  • Hayalperest
  • Co-Admin
  • GemlikForum Daimi Üye
  • *
  • İleti: 2.415
  • ÜYENİN İTİBARI 213
  • Cinsiyet: Bayan
et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2009, 08:43:32 »
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:

genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D
vay be helal olsun.. :komik: :komik:
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 
Kısayollar
Gemlik Haberleri
Gemlik Haberleri
Gemlik Resimleri
Gemlik Ulaşım
Gemlik E-Randevu Gemlik Aile Hekim
Gemlik Video
Gemlik Şiirleri
Gemlik Tel Rehberi