2007 Dünya Basın Fotoğrafı ödülleri

Başlatan « ąŋîZєø », Şub 08, 2008, 06:55 ÖS

« önceki - sonraki »

« ąŋîZєø »


Genel haber kategorisinde ikincilik ödülünü ise Çad- Sudan sınırında kuma çizilmiş bir saldırı planını fotoğraflayan Amerikalı Stanley Greene aldı.



İngiliz foto muhabiri Vanessa Winship tarafından Doğu Anadolu'nun kırsal kesiminde kız okul çocuklarını gösteren bir fotoğraf portre dalında birincilik aldı.



Güney Afrikalı fotoğrafçı Brent Stirton, News Week dergisi için çektiği bu kareyle aktüel kategorisinde birincilik ödülünü aldı.



Amerikalı fotoğrafçı Justin Maxon'ın Vietnam'da evsiz ve HIV virüsü taşıyan kadın ve oğlunun yer aldığı fotoğrafa günlük yaşam kategorisinde ödül verildi.


Roberto Schmidt, Kenya'daki seçimleri konu alan bu fotoğrafla haber kategorisinde ikincilik ödülünü aldı.


Chris Detrick, Spor kategorisinde 3.lük ödülü



Fotoğrafçı Balazs Gardi'nin Afganistan'da çektiği bu kare genel haber kategorisinde ödül aldı.



Fotoğrafçı Ivaylo Velev, spor dalında ödüle layık görüldü.



Fransa'daki göçmenlerin el yapımı barınaklarını gösteren fotoğrafıyla Jean Revillard, aktüel dalında ödüle layık görüldü.



İsrailli fotoğrafçı Yonathan Weitzman tarafından çekilen ve İsrail Mısır sınırındaki dikenli tellere takılan bir genç kız elbisesini gösteren fotoğraf haber fotoğrafları kategorisinde birincilik ödülünü aldı.



« ąŋîZєø »


discojey

harbi ya fotolar süperde o basketçiye acıdm valla eline sağlık.........
;0)

crazy_kubra

resimler süper basketbolcunun durumu kötüymüş ha sondaki resim hoşuma gitti

Yoklugunun acısı, Bana seni daha çok sevdiriyor Böyle daha güzel oluyor En azından sonuna kadar yalansız Ve ölümüne gerçek...

djital peruk


djital peruk