et bişirirken ızgara yaparken kızartırken

Başlatan ugur20, Nis 27, 2009, 09:30 öö

« önceki - sonraki »

Uğur YUCA

eti kızarmadan,ızgara yapmadan,pişirmeden önce bir tane kuru soganı rendeleyin ve etle karıştırın sonra ne isterseniz yapın lokum gibi et olacaktır afiyet olsun kurban bayramında denemenizi tavsiye ederim etler sert oldugunda yemek istemediginizden eminim ;)

Çakır

daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

Uğur YUCA

Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 öö
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..


dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)

Çakır

Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 öö
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 öö
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..


dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

Uğur YUCA

Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:37 öö
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 öö
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 öö
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..


dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:


genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D

Çakır

Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:40 öö
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:37 öö
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 öö
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 öö
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..


dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:


genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D
vay be helal olsun.. :komik: :komik:
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

hasansen

Bişiken derken anlamadım yeni pişirme tekniği mi. :)