et bişirirken ızgara yaparken kızartırken

Started by ugur20, Apr 27, 2009, 09:30 AM

Previous topic - Next topic

Uğur YUCA

eti kızarmadan,ızgara yapmadan,pişirmeden önce bir tane kuru soganı rendeleyin ve etle karıştırın sonra ne isterseniz yapın lokum gibi et olacaktır afiyet olsun kurban bayramında denemenizi tavsiye ederim etler sert oldugunda yemek istemediginizden eminim ;)


Çakır

daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

Uğur YUCA

Quote from: Çakır on Apr 27, 2009, 09:34 AM
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)

Çakır

Quote from: uguryuca on Apr 27, 2009, 09:36 AM
Quote from: Çakır on Apr 27, 2009, 09:34 AM
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

Uğur YUCA

Quote from: Çakır on Apr 27, 2009, 09:37 AM
Quote from: uguryuca on Apr 27, 2009, 09:36 AM
Quote from: Çakır on Apr 27, 2009, 09:34 AM
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:

genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D

Çakır

Quote from: uguryuca on Apr 27, 2009, 09:40 AM
Quote from: Çakır on Apr 27, 2009, 09:37 AM
Quote from: uguryuca on Apr 27, 2009, 09:36 AM
Quote from: Çakır on Apr 27, 2009, 09:34 AM
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:

genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D
vay be helal olsun.. :komik: :komik:
Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!..

hasansen

Bişiken derken anlamadım yeni pişirme tekniği mi. :)